Cirkusskolen

Fortell historier med hele deg i det mest sprelske tilbudet til barn og unge i Bergen. Bergens eneste sirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram!

På sirkusskolen trener vi luftakrobatikk, balanse/line, sjonglering, akrobatikk og klovnerier. Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus! De har også med seg flinke assistenter. Vi øver i et egnet lokale på Bønes (Fjellsdalen 1).

Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditions teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg. Cirkusskolen rekrutterer også kandidater til Cirkus Balance, teaterets egen cirkustrupp!

Grupper

Cirkusskolen er delt inn i grupper etter alder og koster 2300,- pr semester. Påmelding er stengt for i vår. Ny runde med påmelding til sommeren.

Lilleputt = Vi trener på fem elementer de første fem ukene av kurset. De påfølgende
ukene øver vi på elementet som elevene selv har valgt å spesialisere seg i.

Semesteret avsluttes med en forestilling for foresatte. Obs, er du under 9 år, er du lilleputt, selv om du har gått hos oss før.

Nybegynnere = første semester på Cirkusskolen. Vi trener på fem elementer de første ukene av kurset. De påfølgende ukene velger elevene selv hvilket element de ønsker
å spesialisere seg i.

Kurset avsluttes med en forestilling for foresatte.

Viderekomne/øvet = Elever som tidligere har gjennomført minimum ett semester med Cirkusskolen. Elevene velger selv hvilket element de ønsker å spesialisere seg i
fra start.

Semesteret avsluttes med en forestilling for foresatte.

Mer info på e-post: [email protected]
Facebookgruppe: Klikk her!