Jungelboken

Møt Mowgli, Baloo, Bagheera og de andre dyrene i Jungelen når Fyllingsdalen teater presenterer  Rudyard Kiplings eventyrlige klassiker – adoptert av Sturle I. Bjordal. 

Bli med på eventyr i jungelen, med menneskebarnet Mowgli, ulveflokken, de ville apene, koselige Baloo, strenge Bagheera og alle de andre dyrene! Vi lover en rørende historie, jungelrytmer, latter og tårer, fart og spenning, for store og små!

«Jungelboken» (engelsk originaltittel «The Jungle Book») er en samling fortellinger for barn av den engelske forfatteren Rudyard Kipling Før fortellingene ble utgitt i bokform, ble de publisert i populære magasiner og barneblader, i tiden 1893–1894. 

Disse inneholdt illustrasjoner, tegnet av forfatterens far, John Lockwood Kipling. Rudyard Kipling ble født i India, og tilbrakte seks år av sin barndom der. «Jungelboken» regnes som et av de klassiske verk i moderne barnelitteratur, og har blitt filmet og dramatisert flere ganger. Mest kjent er kanskje Walt Disneys tegnefilm med samme tittel fra 1967.

Klikk her for å laste ned program med liste over alle medvirkende.

Spilledatoer:

Mars – april 2022

Spillested:

Fyllingsdalen Teater

Varighet:

1 time og 45 minutter